MILIMETER NAUWKEURIG MAATWERK

PROMONTAGE, EXPERTS IN KOZIJN TECHNIEK

Promontage biedt een totaaloplossing in kozijntechniek. Met onze jarenlange ervaring in zowel de zakelijke als de particuliere markt zijn wij de betrouwbare partner die kwalitatief hoogstaand werk aflevert tegen een zeer concurrerende prijs. Of het nu gaat om het plaatsen van kozijnen, ramen, deuren, serres en schuifpuien, bij Promontage bent u altijd verzekerd van millimeter nauwkeurig maatwerk!

ONZE KOZIJNEN VOLDOEN AAN DE STRENGSTE EISEN

PROMONTAGE, EXPERTS IN KOZIJN TECHNIEK

Om de Promontage kwaliteitswaarborg te kunnen garanderen stellen wij de allerhoogste eisen aan onze toeleveranciers van materialen. Naast bijvoorbeeld de eis van het bezit van belangrijke certificaten hebben wij ook goede afspraken vastgelegd omtrent vaste tijden van leveringen. Op deze manier kunnen wij van te voren goed inschatten hoeveel tijd een specifiek project nodig heeft. Hierdoor kunnen we samen met de klant, of het nu gaat om een klein project of een grote opdracht, van aanvang tot oplevering een duidelijke planning maken.

EIGEN WERKPLAATS

PROMONTAGE, EXPERTS IN KOZIJN TECHNIEK

Onze hard houten kozijnen vervaardigen wij op maat in onze eigen werkplaats in Den Haag. Op deze locatie is er tevens een opslagruimte voor alle kunststof- en aluminium kozijnen en verschillende soorten glas van lopende projecten, waar u desgewenst op afspraak de voortgang van uw eigen project kunt bezichtigen. Bij Promontage staat de klant altijd centraal, daarom hechten wij veel waarde aan een zo transparant mogelijk productieproces.
PROMONTAGE    EXPERTS IN KOZIJNTECHNIEK

WIJ WERKEN MET ALLE SOORTEN GLAS

PROMONTAGE   EXPERTS IN KOZIJNTECHNIEK

HR++, GLAS IN LOOD, DUBBEL GELAAGD, TRIPLEX, & BRANDWEREND GLAS